Absolvenții promoției Anului Centenar 2018 de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, au depus jurământul de credință miercuri, 4 iulie 2018, începând cu ora 18:00, în cadrul slujbei de Te Deum, oficiată de Arhim. Prof. Univ. Dr. Teofil Tia, duhovnicul Facultății.

Momentul solemn a avut loc în Paraclisul Facultății, din incinta Campusului Universitar „Nicolae Ivan” din cartierul Mărăști.

La ceremonie a participat Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă – președintele senatului Universității Babeș-Bolyai, pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu – decanul facultății și cadrele didactice ale instituției de învățământ.

La final, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a rostit un cuvânt de învăţătură, în cadrul căruia a vorbit despre Pilda Talanților și despre faptul cum tinerii absolvenți îi pot înmulți.

De asemenea, decanul instituției, pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu le-a adresat câteva gânduri absolvenților și i-a decalarat licențiați și absolvenți ai studiilor de master.

Din aceeași categorie

Share This